Bij Ons Staat de Gebruiker Centraal

Twee studenten met dezelfde ambitie, samen vormen wij Pixeldenker. Een ambitieus, jong en betrokken team. Wij zijn Pixeldenkers. Wij combineren strategie, design en development om zo de digitale ambities van onze klanten te realiseren.

Pixeldenker is een samenwerking tussen een designer en developer. Sinds 2015 werken wij aan projecten die wij zowel leuk als inspirerend vinden. Wij betrekken onze klant(en) in het proces. Zo bereiken we samen het doel.

Lid van de T500
Visueel designer - Pixeldenker
Rob Scholten
<p>Hallo!</p>
Developer - Pixeldenker
Bram Honingh

Services die wij bieden

Als Pixeldenkers streven wij naar een pixel precies Interface Design. Wij hebben een passie voor zowel Web als App Design. Door het ontwikkelen van een Digitale Branding weten wij een unieke merkpersoonlijkheid neer te zetten waarbij de tone of voice consistent is. Wij werken met de meest recente Web Development technieken om zo tot een mooi product komen.

Onze werkervaring

Wij hebben de kans gekregen om deel uit te maken van de volgende bureaus als stagiaires. De opgedane kennis passen wij toe in ons dagelijks activiteiten.

Stagiar Visual Designer
Stagiair Visual Designer
Founders
Creative Thinkers
Freelance UX/UI Designer

Wat anderen over ons te zeggen hebben

Wij kunnen wel uren praten over onze passie, maar wie kunnen je beter informeren over onze kundigheid dan onze klanten zelf?

Academic program manager — Microsoft
Brian Hewitt
When I met Rob when he still was a student, he immediately got the attention of the team because of his ability to understand the actual needs and context. He is trustworthy and reliable and is own urgency to keep learning works inspiring to others